ΕΣΠΑ Σύνδεση Μελών 4Schools

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ

Αγάπη & Θαλπωρή

Γιατί φροντίζουμε το κάθε μας παιδί σαν να είναι το δικό μας, έχοντας πάντα ως γνώμονα την αγάπη, την ειλικρίνεια και την ανθρώπινη επαφή.

Oι παιδαγωγοί μας συντελούν άμεσα σε αυτό, μέσα από συνεχής εκπαίδευση σε προγράμματα διαπαιδαγώγησης και σεμινάρια προσωποκεντρικού τρόπου προσέγγισης.

Ανάπτυξη δεξιοτήτων

Γιατί θα αναπτύξουμε και αναδείξουμε τις δεξιότητες του παιδιού σας. (Με βιωματική προσέγγιση, μέσα από τις 5 αισθήσεις των παιδιών).

Δράσεις και αποδράσεις

Γιατί οι δράσεις μας εντός του χώρου μας, αφορούν τη σημασία της παράδοσης ( π.χ. εθνικές γιορτές ), την αξία των εορτών ( π.χ. η γιορτή της μητέρας ), την ψυχαγωγία ( π.χ. θεατρικές παραστάσεις ), ενώ οι εξωτερικές μας αποδράσεις, τη συλλογή εμπειριών ( εκδρομές στη φύση, σε μουσεία κλπ ), την επαφή μας με τη φύση και τα υλικά της και την απόκτηση κοινωνικής συνείδησης μέσα από το σεβασμό για το φυσικό μας περιβάλλον!

Γιατί είμαστε ΟΛΟΙ μια μεγάλη παρέα! Εμείς, οι μαθητές μας, αλλά και οι γονείς, ενώνονται σε μια μεγάλη παρέα και όλοι μαζί πραγματοποιούμε εξορμήσεις και εκδρομές ( π.χ. διήμερη εκδρομή στην κατασκήνωση «Runch» ή σε αποκριάτικο καρναβάλι ως καρναβαλιστές ), με σκοπό να έρθουμε πιο κοντά, να διασκεδάσουμε και να νιώσουμε σαν μια μεγάλη οικογένεια!

Γιατί οι δράσεις και οι αποδράσεις μας είναι τα σκαλιά που ανεβαίνουμε κάθε χρόνο, ώστε να φτάσουμε στην κορυφή μιας μαθησιακής και ψυχαγωγικής εμπειρίας που ολοκληρώνουν το παιδί στο τέλος της σχολικής του χρονιάς!

Μόνιμο προσωπικό & Συνεργάτες

Γιατί πιστεύουμε πολύ στην καλή & διαχρονική συνεργασία, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ του προσωπικού μας αλλά και απέναντι σε εσάς και τα παιδιά σας.

Γι’ αυτό και ο κάθε υπεύθυνος στο σταθμό μας, είναι σταθερή αξία μέσα στο χώρο μας εδώ και χρόνια.

Ωστόσο, συνεργαζόμαστε και με εξωτερικούς φορείς που πλαισιώνουν άρτια το πρόγραμμα και τις ανάγκες μας.

Εσείς & Εμείς

ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΑΙΔΙ - ΓΟΝΕΙΣ - ΣΧΟΛΕΙΟ

Γιατί πιστεύουμε ότι η συνεχής ενημέρωση και η συνεργασία Σχολείου - Γονέα είναι απαραίτητα για το Παιδί.

Γι' αυτό υπάρχει συνεχείς επικοινωνία, τόσο άμεση όσο και μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας που σας παρέχουμε.

Γνωρίστε μας από κοντά

Άλιμος

Βρεφικός & Παιδικός Σταθμός,
Νηπιαγωγείο

Περικλέους 12 & Ρηγοπούλου, 17456
210 9916957

Ηλιούπολη

Νηπιαγωγείο
Σοφοκλή Βενιζέλου 122, 16342
210 9927200

Ηλιούπολη

Βρεφικός & Παιδικός Σταθμός
Σοφοκλή Βενιζέλου 117, 16343
210 9927200

Αργυρούπολη

Βρεφικός & Παιδικός Σταθμός
Διγενή Ακρίτα 25, 16451
210 9927200

Social Media

Facebook    Instagram    YouTube