ΕΣΠΑ Σύνδεση Μελών 4Schools

ΠΑΡΟΧΕΣ

Μετακίνηση

Τα πλήρως εξοπλισμένα σχολικά μας λεωφορεία, με έμπειρους οδηγούς, θα μεταφέρουν από και προς το χώρο σας με ασφάλεια το παιδί σας, στην ώρα που εσείς επιθυμείτε.

Διατροφή

Πρωινό και μεσημεριανό γεύμα, που ετοιμάζονται καθημερινά από την έμπειρη μαγείρισσά μας με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά. Ένα μενού μελετημένο και επιλεγμένο σε συνεργασία με το παιδίατρο, το οποίο προσαρμόζεται στις διατροφικές αλλά και γευστικές ανάγκες του παιδιού, για το οποίο οι γονείς ενημερώνονται μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας.

Παιδίατρος

Μία φορά το μήνα, ο παιδίατρος εξετάζει τα παιδιά και μας ενημερώνει για την πορεία υγείας του καθενός από αυτά!

Λογοθεραπευτής - Εργοθεραπευτής - Αναπτυξιολόγος

Ετήσιο προληπτικό πρόγραμμα αξιολόγησης λόγου, έργου και ανάπτυξης στα παιδιά από Λογοθεραπευτή, Εργοθεραπευτή και Αναπτυξιολόγο, που αποσκοπεί στην πρόληψη και τον έγκαιρο εντοπισμό των διαταραχών λόγου, επικοινωνίας, κίνησης και μάθησης.

Παιδοψυχολόγος

Ειδικευμένη παιδοψυχολόγος έρχεται σε επαφή με τα παιδιά μας κάθε βδομάδα, παρακολουθεί την κοινωνική και συναισθηματική εξέλιξη τους και σε συνεργασία με το σταθμό μας είναι στην άμεση διάθεση παιδιών και γονέων για την επίλυση ειδικών και γενικότερων δυσκολιών.

Μηνιαίες συγκεντρώσεις γονέων

Μέσα από τις μηνιαίες μας συναντήσεις, οι γονείς έρχονται σε επαφή με τις δασκάλες των παιδιών με σκοπό την ενημέρωση αλλά και τη διευκόλυνση της συνεργασίας μεταξύ τους.

Επίσης σε συνεργασία με τη παιδοψυχολόγο μας, αναπτύσσουμε θέματα τα οποία έχουν ως κύριο στόχο τη πρόληψη της ψυχικής υγείας των παιδιών σας.

Online διαδικτυακή πλατφόρμα

Υιοθετούμε έναν εντελώς νέο και σύγχρονο τρόπο επικοινωνίας και ενημέρωσης σας. Χρησιμοποιώντας τα μέσα που μας παρέχει η ψηφιακή εποχή, εκσυγχρονιζόμαστε και ενώνουμε σε μια on-line διαδικτυακή πλατφόρμα μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και διεύθυνση. Όλα με ένα κλικ! Στόχος μας η άμεση επικοινωνία, η διαρκής ενημέρωση σας, αλλά και η παραγωγικότητα και αποδοτικότητα των εκπαιδευτικών και του σχολείου.

Ασφαλιστική κάλυψη

Κάλυψη αστικής ευθύνης κατά την παραμονή στο χώρο του σχολείου καθώς και κατά τις μετακινήσεις με τα σχολικά μας λεωφορεία.

Γνωρίστε μας από κοντά

Άλιμος

Βρεφικός & Παιδικός Σταθμός,
Νηπιαγωγείο

Περικλέους 12 & Ρηγοπούλου, 17456
210 9916957

Ηλιούπολη

Νηπιαγωγείο
Σοφοκλή Βενιζέλου 122, 16342
210 9927200

Ηλιούπολη

Βρεφικός & Παιδικός Σταθμός
Σοφοκλή Βενιζέλου 117, 16343
210 9927200

Αργυρούπολη

Βρεφικός & Παιδικός Σταθμός
Διγενή Ακρίτα 25, 16451
210 9927200

Social Media

Facebook    Instagram    YouTube